Home [ volontiranje ] Produžen rok za prijavu za BG praksu

Produžen rok za prijavu za BG praksu

172
0

Obaveštavamo vas da je rok za prijavu za program Univerzitetska radna praksa BG PRAKSA produžen do 14. maja 2023. godine 23.59 časova.  

Studenti mogu da se upoznaju sa preko 89 različitih konkursa u programu  BG praksa 2023 i odaberu poziciju za koju žele da se prijave. Ovog leta preko 110 studenata Univerziteta u Beogradu imaće priliku da stekne prvo radno iskustvo u struci u institucijama Grada Beograda. Studente očekuju mentori iz gradskih preduzeća, opština, ustanova kulture i sekretarijata Beograda koji su obučeni za rad sa studentima i spremni da im budu pomoć i podrška tokom tri meseca rada.  

Na sajtu Centra za razvoj karijere, na http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa  nalazi se :

Svim polaznicima programa tokom tri meseca trajanja prakse biće obezbeđena novčana nadoknada u visini od 20 000 rsd mesečno. Angažovanje u programu, kao prepoznata relevantna vannastavna aktivnost studenata Univerziteta u Beogradu, nosi i dodatne /nekumulativne/ ESPB bodove. 

O PROGRAMU BG PRAKSA: 

Program se realizuje od 2010. godine zahvaljujući uspešnoj saradnji Univerziteta u Beogradu i Grada Beograda, a osmislio ga je Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu. Program je rezultat zajedničkog nastojanja da što veći broj studenata Univerziteta u Beogradu stekne praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i tako unapredi svoje akademsko obrazovanje; proistekao iz potrebe da se što većem broju mladih ljudi sa univerzitetskom diplomom pruži podrška u profesionalnom usavršavanju, ali i prepoznavanje važnosti ideje da koncept društveno odgovornog poslovanja postane integralni deo poslovnih strategija javnih preduzeća u Beogradu.