Home [akcija] NOVOGODIŠNJI RADIO STUDIO 63

NOVOGODIŠNJI RADIO STUDIO 63

166
0

,,Studio” 63 je studentski projekat Katedre za snimanje i dizajn zvuka Fakulteta dramskih

umetnosti koji je osmišljen da kroz zanimljive i drugačije pristupe emisijama načini radio ponovo privlačnom i bitnom medijskom platformom mladima.

Drugi po redu Studio 63 je jednodnevni online radijski program koji će uz puno entuzijazma svih učesnika i autora emitovati dobru energiju i novogodišnju euforiju u etar.

Kako je cilj Studija 63 da se svake godine razvija i nadograđuje, tako ćete ovaj put imati prilike da čujete telefonska uključenja uživo sa gostima širom celog sveta, kao i uživo emitovanje dve muzičke emisije. Ove godine programska šema se sastoji od jedanaest emisija. Posebno se izdvaja emisija humanitarnog karaktera “Vidi Srcem”, u okviru koje se u  u saradnji sa Crvenim krstom organizuje prikupljanje novogodišnjih paketića za decu. Svi zainteresovani mogu učestvovati i doneti novogodišnje paketiće deci na adresu Fakulteta dramskih umetnosti za vreme trajanja programa, 29. decembra.

Ovu godinu ispraćamo uz puno ljubavi i prisećanje svega onoga što volimo, kroz interesantne emisije kao što su – ,A ti mi pleši” emisija je koja u centar pažnje stavlja ples, gde možete čuti kako profesinalni plesači u Srbiji žive isključivo od toga što vole. ,,Afterfaks” je emisija čiji gosti su diplomirani studenti. Bavi se pitanjem ,,A šta posle fakulteta?”. Uz gostovanja i uključenja širom sveta slušajte kako su se oni snašli posle fakulteta. U emisiji “Pričaj mi o ljubavi” čućemo šta ovogodišnja klasa zvuka ima da kaže o ljubavi, čitaćemo malo poezije, a sve to uz najlepše ljubavne pesme. Ostanite sa nama da vam unesemo malo romantične atmosfere u ove tmurne zimske dane.

Programski sadržaj “Studija 63” možete pratiti u četvrtak 29.12.2022. godine u periodu od 09:00 do 21:00 putem linka na sajtu www.studio63.rs.

Program i sve ono što vas očekuje možete pratiti na instagram nalogu studio63fdu

Srećne Božićne i novogodišnje praznike žele vam studenti Katedre za snimanje i dizajna zvuka Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.