Home [ mjuzik ] Dani Discipline

Dani Discipline

61
0

 Posle 15-ak ovogodišnjih koncerata po celoj regiji (Beograd, Ljubljana, Celje, Kopar, Dubrovnik, Pula, Sarajevo, Niš, Paraćin, Herceg Novi…), Disciplina uskoro preduzima novu akciju, zasada samo u Zagrebu i Beogradu, pod imenom 'Dani Discipline' . Akcija se sastoji od izložbe Kojinih dizajna za omote i plakate

grupe kroz decenije (naslovljenu «Iluzija KOJA prija») i koncerta Disciplin A Kitschme, kao definitivne promocije novog albuma.

Dani Discipline u Zagrebu startovali su koncertom 3.novembra u Tvornici, dok je otvaranje izložbe «Iluzija KOJA prija» održano dana kasnije, 5.novembra u Močvari, takođe poznatom zagrebačkom klubu.

Dani Discipline u Beogradu započinju otvaranjem izložbe 28. novembra u većini prostora i galerija SKC-a,  dok je koncert 7.decembra u velikoj sali SKC-a.

Posle nastupa na letošnjem Sziget festivalu 11. avgusta, Disciplina svira ponovo i u Mađarskoj – 29. decembra u Budimpešti, u poznatom peštanskom klubu na brodu, A38 Ship, (zajedno sa Darkwood Dub-om), u sklopu manifestacije «My City Belgrade» u organizaciji Doma Omladine Beograd.

28.11.2007 u 19h,

Srećna galerija, Art.com galerija, Happy Center  SKC-a, Srpskih vladara 48, Bgd

Iluzija koja prija
Otvaranje izložbe Kojinih designea za omote, plakate i ostale radove Discipline Kičme / Disciplin A Kitschme!
Projekcija video spotova Discipline Kičme / Disciplin A Kitschme
Mp3 izbor: DJ Crni Zub

07.12.2007 u 21h, Velika sala SKC-a

Koncert grupe Disciplin A Kitschme!
Konačna promocija novog albuma:

“Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?”
Nastup Disciplin A Kitschme u pojačanom vokalnom sastavu!
Prodaja CD-a, printova i ostalog merchandisea po popularnoj ceni!

{YouTubeVideo id=hXp2g93EvGk}