Home [treninzi] Onlajn radionica za započinjanje sopstvenog biznisa Privrednog foruma mladih

Onlajn radionica za započinjanje sopstvenog biznisa Privrednog foruma mladih

177
0

Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju, a u okviru projekta „Privreda za mlade – Privredni forum mladih”, organizuje jednodnevnu onlajn radionicu za započinjanje sopstvenog biznisa.

Prijavu možete popuniti na sledećem linku: https://forms.gle/VUedRPtZB8DigwGH9

Onlajn jednodnevna radionica za mlade koji žele da započnu sopstveni biznis održaće se 29. novembra sa početkom u 15h, a mogućnost učešća će ostvariti svi mladi koji budu popunili prijavni formular koji će dobiti priliku za sticanje potrebnih znanja i veština kako bi se osposobili za osnivanje i vođenje sopstvenog biznisa.

Obuka će biti realizovana u saradnji sa konsultantskom kućom Casa Forte, a biće orjentisana ka određenim segmentima poslovanja (marketing, prodaja, analiza tržišta, upravljanje novčanim tokovima, procedure za osnivanje biznisa, pozicioniranje na tržištu, analiza konkurencije i dr).

Kroz praktičan rad sa predavačima polaznici će imati priliku da:

  • prođu kroz kompletnu strukturu biznis plana;
  • nauče kako se kreira finansijska, marketinška i prodajna strategija;
  • ostvare poslovne kontakte sa domaćim eskpertima i predstavnicima kompanija i institucija;
  • postanu deo PFM zajednice mladih preduzetnika.

Na samoj obuci, mladi će imati priliku da steknu osnovna praktična znanja koja su im neophodna da otpočnu održiv biznis. Učesnici će imati priliku da započnu razvoj svog biznis plana kroz rad sa predavačima, ali i da steknu znanja i veštine koje će već tokom obuke primeniti u praksi.

Učešće na onlajn radionici je u potpunosti besplatno i dostupno je mladima iz cele Srbije. Svoje prijave mladi mogu popuniti već danas na sledećem linku: https://forms.gle/VUedRPtZB8DigwGH9

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na privreda@pfm.rs.

Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno!