Home [treninzi] Prijavi se za Youth Rights Talks do 29. novembra i budi deo...

Prijavi se za Youth Rights Talks do 29. novembra i budi deo jednog od najvećih događaja o ljudskim pravima mladih!

165
0

Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava ove godine priređuje svoj četvrti po redu Youth Rights Talks 2021, jedan od najvećih događaja o ljudskim pravima mladih u Srbiji, koji se ove godine održava 7. decembra pod sloganom #KAKOĆEMODALJE, a bavi se pravom na zdravu životnu sredinu i ekološki održivim zajednicama.

Mladi na događaju mogu učestvovati na dva načina:  kao govornici/ce, i kao online učesnici/ce. 

 Ukoliko želiš da se prijaviš kao govornik/ica:

– Svoj Youth Talk (govor) prijavi putem formulara na linku do 29.11. a više informacija o temi i strukturi govora pronađi u delu formulara “Deo prijave za govornike i govornice”. Link za prijavu je: https://forms.gle/ex9NrsokVPVQWQte7

– Prati naše edukativne sadržaje i čekaj odgovor od @mladibgcentar

– Kao izabrani govornik/ca predstavićeš svoj govor u trajanju do 10 minuta na temu prava na zdravu životnu sredinu UŽIVO na događaju u Beogradu, (Mama Shelter) a pre samog događaja ćeš imati radionicu gde ćeš upoznati druge mlade govornike/ce i dovesti svoj govor do savršenstva!

– Tvoj govor je tvoj glas kojim ćeš uspostaviti dijalog sa mladima iz cele Srbije, osobama iz institucija, medija, omladinskih organizacija i organizacija civilnog društva koji će svi biti tvoja podrška.

– Imaćeš priliku da postaneš Ambasador/ka YRT2022 i tako trajno ostaneš deo YRT zajednice!

 

 Ukoliko želiš da se prijaviš kao online učesnik/ica:

– Prijavi se na formularu YRT2021 najkasnije do 29.11. Tvoja prijava znači podršku mladim govornicima i govornicama. Link za prijavu je: https://forms.gle/ex9NrsokVPVQWQte7

– Na tvoju mejl adresu će par dana pred događaj stići pristupni link ka ZOOM platformi.

– Prisustvovaćeš događaju ONLAJN i slušati govore drugih mladih ljudi.

– Daćeš svoj doprinos kroz učestvovanje na panelu i kratkim refleksijama.

– Imaćeš priliku da popunjavaš “digitalni dnevnik”.

– Uživaćeš u edukativnim video-materijalima i muzičkom programu koji ti uveliko pripremamo.

Pošto želimo da znaš koliko nam je važno što si tu, jer je ovo događaj namenjen tebi i drugim mladim ljudima, na tvoju kućnu adresu iz prijave stići će poklon-paket sa programom i uputstvima za učestvovanje.

 

Pridruži nam se 7. decembra od 11 časova, da vidimo #KAKOĆEMODALJE!

Ukoliko si u mogućnosti da ovu priliku podeliš dalje sa drugim mladim ljudima i pozoveš ih da se pridruže, beskrajno bi nam značilo.