Home stipendije Stipendija “Boris Trivan”

Stipendija “Boris Trivan”

116
0

Stipendija “Boris Trivan” namenjena je mladima koji su nedavno diplomirali ili su na završnoj godini fakulteta, a žele da unaprede svoja znanja i veruju u koncept celoživotnog učenja.

Boris je jedan od osnivača Instituta, godinama najomiljeniji predavač, i njegova energija duboko je u svemu što radimo, od želje za stalnim istraživanjem, preko otvorenosti, do hrabrosti da se budućnost ne iščekuje nego stvara.

Zato što osećamo da sve čemu nas je Boris naučio prevazilazi prostor i vreme, želimo da to znanje i energiju delimo kroz stipendiju koja nosi njegovo ime, sa željom da otvori nove mogućnosti svima koji znaju koliko je važno da svakog dana radimo ono što zaista volimo.

Stipendija “Boris Trivan” omogućava slušanje svih programa Instituta za digitalne komunikacije koje drže vrhunski predavači i dobijanje međunarodno priznatih sertifikata.

Ove godine motivaciono pismo, tekst, reči zamenili smo slikom, jer želimo da nam se slikovito predstavite kroz svoj moodboard. Kada na svoju tablu postavite sve ono što ste vi, ono ka čemu težite, vaša interesovanja, želje, snove, dobićemo sliku koja će nam pomoći da vas bolje upoznamo i da vas razumemo. Da shvatimo šta vas pokreće i šta vas zaista ispunjava, koje su vaše ključne vrednosti, šta volite, koga volite i čemu se radujete.

Moodboard služi da ispriča priču. Priču o vama. I zato na vašoj tabli želimo da vidimo odgovore na sledeća pitanja:

1. Ko sam ja?
2. Čime se bavim?
3. Šta volim?
4. Šta sanjam?
5. Zašto baš ja?

Svoj moodboard možete poslati na stipendija@dci.rs do 10. decembra 2021., a žiri sačinjen od dobitnika i finalista Borisove stipendije iz prethodnih godina i njegovih kolega odabraće najboljeg.