Home [ volontiranje ] POZIV ZA VOLONTERSKI OBUKU

POZIV ZA VOLONTERSKI OBUKU

352
0

Pridružite se BELhospice volonterskom timu

Želite da budete deo jedinstvenog  tima koji neguje humane vrednosti i umrežavanje šire zajednice? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva; budete inovativni i budite volonteri u hospis dnevnom centru!

Online obuka za volontere biće organizovana putem Zoom aplikacije, u ponedeljak 25. i utorak 26. oktobra 2021. god. u periodu od  17-20h.

Rok za prijavu 22.oktobar 2021. god. do 12h.

Čekamo vas!

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice“ je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri. Sve usluge BELhospice centra su besplatne. Fundraising tim obezbeđuje sredstva za funkcionisanje centra, pri čemu nam je neophodna pomoć mladih, kreativnih volontera, motivisanih za aktivan doprinos u organizaciji i realizaciji humanitarnih događaja!

Detaljnije o našem radu i aktivnostima možete se informisati putem sajta www.belhospice.org

Više o volonterskom programu na: http://www.belhospice.org/volonteri/

Zainteresovani kandidati mogu poslati CV na email: katarina.sivcevic@belhospice.org

Za više informacija kontak telefon: 063/ 8579-821

 

Volonterska obuka se organizuje u okviru Projekata “Palijativno zbrinjavanje – moja briga, moje pravo” koji zajednički sprovode članovi Inicijative mladih za ljudska prava (YIHR), BELhospice (Srbija), Sue Ryder Care (Albanija) i Građanska alijansa (Crna Gora) uz podršku Balkanske mreže za razvoj civilnog društva Skoplje (BCSDN Skoplje), a uz finansijsku podršku Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).