Home [konkursi] Vizija urbane ekološke budućnosti

Vizija urbane ekološke budućnosti

41
0

 Da li možete da zamislite Pančevo za 20, 50, ili 150 godina? Nebo, zemlju, vazduh, Tamiš, industrijsku zonu našeg grada? Da li će Rafinerija postati najveći free climbing centar u Evropi, ili će možda naši potomci biti mutanti sa po tri ruke i osam nogu?Evo prilike da pokažete svu vašu maštu, kreativnost i viziju!

Quick Look magazin realizuje projekat iz oblasti vizuelnog stvaralaštva i multimedije, pod nazivom “Take a look“. U okviru ovog projekta raspisuje se konkurs na temu “VIZIJA URBANE EKOLOŠKE BUDUĆNOSTI“.
Kroz pristigle radove bi trebalo da bude prikazano Pančevo u bližoj ili daljoj budućnosti, ili kako ljudi (ne)vide rešenje ekološkog problema u našem gradu.
Radovi koji pristižu, mogu i ne moraju biti u digitalnom formatu! Format rada bi trebalo da bude B3(50cm x 35cm) zbog kasnijeg štampanja kalendara kao i štampe radova za izložbu. Pravo učešća na konkursu imaju svi sa teritorije opštine Pančevo i šire, bez obzira na pol, starosnu dob, nacionalnu, versku ili političku pripadnost. Projektom je obuhvaćena celokupna teritorija opštine Pančevo i šire okoline. Konkurs traje do 25. Novembra 2007. godine, nakon čega će 30 najboljih radova biti izloženo u galeriji Studia 21 u Pančevu. Najboljih 12 radova će se naći na kalendaru koji će se besplatno deliti uz decembarsko izdanje Quick look magazin-a. Tri najbolja rada će biti nagrađena. Projekat je podržan od strane opštine Pančevo.

Želimo vam puno kreativnosti i uspeha!
Eventualna pitanja u vezi konkursa, kao i vaše radove možete slati na konkurs@quicklook.co.yu, ili na telefone: 013 333 123 i 065 21 25 386

Dalibor Vinkić
www.quicklook.co.yu