[ youth.rs ]

Vizija urbane ekološke budućnosti

Da li možete da zamislite Pančevo za 20, 50, ili 150 godina? Nebo, zemlju, vazduh, Tamiš, industrijsku zonu našeg grada? Da li će Rafinerija postati najveći free climbing centar u Evropi, ili će možda naši potomci biti mutanti sa po tri ruke i osam nogu?Evo prilike da pokažete svu vašu maštu, kreativnost i viziju!

Quick Look magazin realizuje projekat iz oblasti vizuelnog stvaralaštva i multimedije, pod nazivom “Take a look“. U okviru ovog projekta raspisuje se konkurs na temu “VIZIJA URBANE EKOLOŠKE BUDUĆNOSTI“.
Kroz pristigle radove bi trebalo da bude prikazano Pančevo u bližoj ili daljoj budućnosti, ili kako ljudi (ne)vide rešenje ekološkog problema u našem gradu.
Radovi koji pristižu, mogu i ne moraju biti u digitalnom formatu! Format rada bi trebalo da bude B3(50cm x 35cm) zbog kasnijeg štampanja kalendara kao i štampe radova za izložbu. Pravo učešća na konkursu imaju svi sa teritorije opštine Pančevo i šire, bez obzira na pol, starosnu dob, nacionalnu, versku ili političku pripadnost. Projektom je obuhvaćena celokupna teritorija opštine Pančevo i šire okoline. Konkurs traje do 25. Novembra 2007. godine, nakon čega će 30 najboljih radova biti izloženo u galeriji Studia 21 u Pančevu. Najboljih 12 radova će se naći na kalendaru koji će se besplatno deliti uz decembarsko izdanje Quick look magazin-a. Tri najbolja rada će biti nagrađena. Projekat je podržan od strane opštine Pančevo.

Želimo vam puno kreativnosti i uspeha!
Eventualna pitanja u vezi konkursa, kao i vaše radove možete slati na konkurs@quicklook.co.yu, ili na telefone: 013 333 123 i 065 21 25 386

Dalibor Vinkić
www.quicklook.co.yu

Exit mobile version