Home [akcija] Zum Kafica – 45 minuta o povratnoj informaciji

Zum Kafica – 45 minuta o povratnoj informaciji

74
0

Sa master psihologom Ivom Karadžić razgovaramo o važnosti davanja i primanja povratne informacije za lični i profesionalni razvoj.

Kako se ova veština može razvijati od studentskih dana i na koji je način povezana sa socijalnom inteligencijom i građenjem odnosa sa ‘značajnim drugima’ – kolegama, profesorima, mentorima i, jednog dana, pretpostavljenima? 

Postavite nam pitanje i daćemo vam odgovor ili savet u okviru nove Zum kafice u utorak  6. aprila sa početkom u 12 časova.

Prijavite se na linku: http://skr.rs/zzjvnajkasnije do utorka ujutru da bi vam poslali link za pristup.

Iva je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu 2011. godine nakon čega se posvetila dodatnom usavršavanju u oblasti psihologije rada i organizacije i menadžmenta ljudskih resursa završivši master studije u Srbiji i Holandiji. U ljudskim resursima radi od 2014. godine.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u protekle dve godine. 

“Zoom kafica   – 45 minuta sa … “ predstavlja novi  onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.