POZIV NA IZLOŽBU STUDENTSKOG MIMA

0

Povodom Dana studenata, u nedelju 4. aprila na otvorenom u Domu kulture Studentski grad biće održana izložba STUDENTSKI MIM (MEME) koju će posetioci moćii sami da kreiraju.

Tokom marta DKSG je raspisao konkurs za studentski mim (meme) za sve one koji su želeli da podele svoje duhovite ideje i da kroz mim prikažu studentski život, izazove i situacije u kojima se mladi nalaze tokom studija. Selekciona komisija je pregledanjem pristiglih mimova odlučila koji će radovi biti uvršteni za postavku izložbe u formi nalepnica (stikera), razglednica, video projekcija na otvorenom prostoru u okviru Studentskog grada. Selekcionu komisiju činili su admini internet stranica mim sadržaja: Ženska posla, ivdžan zbori i Tvoj dečko.

Nalepnice i razglednice sa odštampanim mimovima biće na raspolaganju posetiocima 4. aprila, od 17 do 20 časova, da po svom izboru kreiraju postavku na izložbenim panoima ispred Biblioteke DKSG i da omiljene mimove, ukoliko to žele, ponesu sa sobom.

Prateći program događaja STUDENSTKI MIM uključiće i digitalnu fotografsku prezentaciju kolekcije fotografija o životu studenata u Studentskom gradu koja se prikuplja u okviru međunarodnog projekta ONI ŽIVE (THEY: LIVE) a koji se bavi studentskim životom u kampusima od kraja Drugog svetskog rata do danas u četiri grada: Beogradu, Podgorici, Madridu, Rijeci i Zagrebu. Učesnici i posetioci izložbe STUDENSTKI MIM moći će da posete i vebsajt projekta www.theylive.eu

U slučaju kiše, događaj se odlaže.

Više informacija o samom događaju na https://www.dksg.rs/cir/studentski-mim–izlozba-povodom-dana-studenata-koju-cete-moci-sami-da-kreirate/

Previous articleZum Kafica – 45 minuta o povratnoj informaciji
Next articleProleće u kulturnim stanicama širom Novog Sada