Home [treninzi] POZIV: Međunarodni trening za kamp lidere “IVS4LIFE” u Holandiji

POZIV: Međunarodni trening za kamp lidere “IVS4LIFE” u Holandiji

192
0

Međunarodni trening za kamp lidere pod nazivom “IVS4LIFE” , sastoji se iz tri faze

1.trening u Holandiji

2. praksa, implementacija naučenog(vođenje kampa u Srbiji ovog leta)

3. evaluacija u Holandiji(oktobar)

Pozivamo sve zainteresovane volontere koji bi želeli da se oprobaju u ulozi kamp lidera, kao i sve već iskusne kamp lidere da se prijave. Ovo je prilika da se oprobate u novim metodama korišćenja pozorišta u nefromalnom obrazovanju i vođenju grupe. Pažljivo iščitajte opis treninga koji se nalazi u prilogu.

Trening podrazumeva plaćene troškove smeštaja, ishrane i aktivnosti samog programa, dok učesnici plaćaju troškove puta za koje imaju pravo na povraćaj u iznosu od 275ee. (Molimo vas da ne kupujete karte dok ne dobijete konačnu potvrdu da ste izabrani za učešće na treningu).Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 5.200 dinara (nakon što budete selektovani poslaćemo vam detalje računa). Aktivni kamp lideri i organizatori volonterskih kampova su oslobođeni ove participacije.

*u opisu poziva je objašnjeno da je nakon treninga potrebno da vodite kamp u Srbiji, nakon toga će vam participacija biti vraćena u potpunosti

Uzmite u obzir da sami plaćate povratnu kartu za put na trening, i da će vam novac biti vraćen kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata. To može potrajati i nekoliko meseci.

Više informacija o treningu možete pronaći ovde –  IVS4Life Call for Participants

Pročitajte pažljivo Opšte uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave i nalaze se u prilogu. Ukoliko vas odaberemo da učestvujete na treningu, biće potrebno da te uslove i potpišete. Ukoliko ste iz Beograda, u kancelariji Mladih istraživača Srbije, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.

Na ovaj trening možete da se prijavite popunjvanjem onlajn formulara koji se nalazi na linku

Rok za prijavljivanje je 29. februar u 23:59 časova.

Za dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na marija@mis.org.rs