Home [akcija] Freelance meetup – Šta sve možeš sa programerskim znanjima?

Freelance meetup – Šta sve možeš sa programerskim znanjima?

129
0

Srbija je država sa najviše onlajn freelancera po glavi stanovnika na svetu, međutim, koji freelance poslovi su najplaćeniji? Koja znanja su vam potrebna da biste ih uspešno obavljali? Pozivamo sve zainteresovane freelancere, koji se nalaze na samom početku ili na raskrsnici svojih karijera, da nam se pridruže 12. septembra od 18 časova na Freelance meetup-u u In Centru.

Učesnici će na meetup-u objasniti na koji način su stekli potrebna znanja i kako su postali web developeri i IT konsultanti, kao i kolika je zapravo široka primena programerskih znanja.

Učesnici:

Vladan Aleksić, IT Consultant & Entrepreneur

Vladan poseduje više od 20 godina profesionalnog iskustva na rukovodećim pozicijama u industriji informacionih tehnologija, uključujući upravljanje kompanijom za telekomunikacione usluge, dva uticajna IT magazina i jedan Microsoft tehnički edukativni centar. Imao je priliku da vodi razvoj veba i softvera za vladine institucije, kreira tržišne strategije, ali i da pruža Internet usluge.
Bogato iskustvo omogućilo mu je da poslednjih započne freelance karijeru u domenu IT konsultantskih usluga. Osnivač je i direktor IT kompanije „Ithaca“.

Miloš Kecman, Full Stack Web Developer at Upwork

Miloš poseduje preko 10 godina profesionalnog iskustva u IT svetu. Sertifikovani je PHP inženjer i JavaScript Specialista.Radio je u startapima, velikim kompanija i kao freelance developer. Iskusan u svim fazama razvojnog ciklusa dinamičnih web projekata, a od ove godine je aktivan freelancer na Upwork-u. Završio je master studije na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu.

Ohrabrujemo vas da u toku i nakon diskusije postavite što veći broj pitanja kako bismo vam otklonili sve nedoumice u vezi sa vašom novom ili unapređenjem postojeće karijere u IT sektoru.

Svi zainteresovani budući i aktivni freelanceri se za ovaj meetup mogu prijaviti putem mejla info@incentar.org