Informišite se i osvojite neku od stipendija na fakultetima u inostranstvu 19. septembra u Smart Officu

0

Nemestic Studio predstaviće aktuelne konkurse za stipendije na fakultetima u inostranstvu iz oblasti mode, dizajna, vizuelnih umetnosti i komunikacije u coworking centru Smart Office, 19. septembra 2019. godine sa početkom u 17.00h.
Tom prilikom sprovešćemo vas kroz kraću prezentaciju fakulteta i  najpopularnijih studijskih programa. Zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da na licu mesta saznaju detalje o organizaciji predavanja, potrebnim dokumentima, troškovima života i proceduri oko dobijanja vize.

Saznaćete više o Institutu Marangoni, Polimodi, Evropskom Institutu za dizajn IED, Domu Akademiji, Novoj Akademiji lepih umetnosti NABA, Macromedia Univerzitetu, RM Istituto Moda e Design iz Milana, IFA Paris Internacionalnoj Akademiji, John Cabot Univerzitetu i mnogim drugim.

Ukoliko razmišljate u pravcu odlaska na studije u inostranstvo, dvoumite se ili niste sigurni koji program ili fakultet je idealan za vas iskoristite ovu jedinstvenu priliku i zatražite odgovore na sva željena pitanja.

Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Smart Office
Kneza Mihaila 33, Beograd
Četvrtak: 19. 09. 2019.
Vreme: 17-18h

Previous articleSlike iz Amerike: od Vidovdana do Dana nezavisnosti, preko Menhetna i Albukerkija
Next articleFreelance meetup – Šta sve možeš sa programerskim znanjima?