Home Kaljenje čelika Poziv na trening “Perform your identity in a changing Europe”

Poziv na trening “Perform your identity in a changing Europe”

173
0

Grupa „Hajde da…“ raspisuje poziv za učesnike/ce na trening “Perform your identity in a changing Europe”.

Cilj treninga je dа osnaži omladinske radnike/ce i mlade (posebno one koji dolaze iz osetljivih grupa) da ispitaju svoj stav prema konstantno promenljivom evropskom kontekstu, kao i pitanje uticaja tih promena na identitet (na ličnom, nacionalnom i na meta novou), koristeći performans kao način izražavanja. Trening će okupiti po tri učesnika/ce iz Hrvatske, Estonije, Grčke, Italije, Irske, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Trening je namenjen omladinskim radnicima/cama i mladima (18 godina +) koji su:

  • spremni da koriste performans u radu svojih organizacija,
  • zainteresovani da istražuju razna identiteska pitanja,
  • u mogućnosti da učestvuju tokom celog trajanja obuke,
  • imaju dovoljno dobro znanje engleskog jezika (što za gluve i nagluve osobe znači da koriste internacionalni znakovni jezik).

Učesnici koji dolaze iz osetljivih i manjinskih grupa su dobrodošli da se prijave. Tumači za znakovni jezik mogu biti obezbijeđeni po potrebi.

Više o treningu možete saznati na linku Call for participants, Perform your identity in a changing Europe, a prijavni formular možete naći ovde Application form, Perform your identity. Gluve i nagluve osobe se mogu prijaviti i putem videa, ali svoje osnovne podatke iz formulara nam moraju poslati u pisanom obliku.