Home [konkursi] Grand pleasure – konkurs

Grand pleasure – konkurs

85
0

coffeeNa konkursu učestvuju svi uživaoci kreativnog zadovoljstva bez starosnih granica, a učestvovanje na konkursu je lako!
Treba samo da popunite prijavu http://www.grandpleasure.com/contest/registracija i
pošaljete svoj rad!

Ukoliko rad koji ste poslali ispunjava sve propozicije konkursa, biće ubrzo objavljen u odgovarajućoj sekciji i Vaš rad ulazi u zvaničnu konkurenciju.

Prijavljeni radovi se objavljuju u tri sekcije:
VIDEO PLEASURES, PHOTO PLEASURES i FRESH PLEASURES.

VIDEO PLEASURES sekcija objavljuje zadovoljstva predstavljena kroz video medije i mogući su svi video zapisi, napravljeni foto kamerama, profesionalnom video opremom ili mobilnim telefonom, bez razlike u kvalitetu snimka.
PHOTO PLEASURES su Vaši fotografisani trenuci zadovoljstva, uhvaćeni u objektivu foto kamere ili mobilnog telefona! Potrčite za tim trenutkom i spremni ste za borbu u izboru za najkreativnije zadovoljstvo!
FRESH PLEASURES je sekcija pravih kreativnih inovacija! Vaši crteži, pesme i tekstovi, muzičke numere, flash animacije ili neki potpuno novi mediji kojima ćete nas iznenaditi, predstaviće Vaš kreativni duh u najboljem svetlu, a Vi ćete uživati u istraživanju lične kreacije.

Broj postavljenih radova istog autora je neogračen, radovi se prijavljuju u sledećim formatima:
PHOTOS & IMAGES: JPG, PNG i GIF / do 1.5 MB / do 2 mpx ( 1600 x 1200 px);
AUDIO: MP3 / do 2 MB / stereo, do 128 KHz;
TEXT: DOC i TXT (bez slika u tekstu)
VIDEO: video radovi se postavljaju putem YouTube servisa koji dozvoljava postavljanje video fajla do 10 minuta i veličinu do 100 MB;
FRESH: drugi formati radova koji nisu navedeni, flash animacije i dr., postavljaju se u svojoj originalnoj ekstenziji;

Radovi čija je sadržina protivna prinudnim propisima, javnom poretku, pravilima morala kao i radovi komercijalnog karaktera i oni koji na bilo koji način zloupotrebljavaju konkurs biće automatski diskvalifikovani pre objavljivanja.
Odluku o radovima neprihvatljive sadržine donosi predsednik komisije za verifikovanje broja glasova – Ilija Milošević.

Autori se mole da sačuvaju rad u originalnoj verziji.

Zaposlenima GRAND Prom a.d., kao i saradnicima na projektu Grand Pleasure nije dozvoljeno učešće na konkursu.

Najbolje radove glasanjem biraju posetioci sajta, a tu je i specijalna nagrada komisije. Glasanje je moguće za neograničen broj radova, ali se za svaki pojedinačan rad može glasati samo jednom i to ako ste član Grand Pleasure zajednice koji postajete stvaranjem korisničkog imena. Broj komentara na radove je neograničen.

Autor rada koji osvoji najveći broj glasova od strane svih posetilaca sajta, bez obzira na sekciju u kojoj se nalazi rad, osvojiće Grand Prix – Sony Playstation 3.

Autori radova koji osvoje najviše glasova od strane posetilaca sajta u pojedinačnoj sekciji, osvajaju:

Za Video Pleasures sekciju – Sony Digital Camcorder,
Za Photo Pleasures sekciju – foto aparat Canon
Za Fresh Pleasures sekciju – iPod
Rad koji dobije Grand Prix nije u konkurenciji za osvajanje nagrade pojedinačne sekcije, već prvi sledeći rad sa najvećim brojem glasova u toj sekciji.
Autor najboljeg rada po oceni komisije osvaja mobilni telefon Nokia N95.

U slučaju jednakog broja glasova radova sa najvećim brojem glasova u okviru sekcije, kao i u slučaju jednakog broja glasova radova koji su pobednici po sekcijama, odluku o pobedniku u okviru sekcije odnosno radu koji osvaja Grand prix, donosi verifikaciona komisija.

Komisiju za verifikovanje broja glasova posetilaca čine:

Ilija Milošević – urednik web magazina grandpleasure.com, u svojstvu predsednika komisije, kao i članovi komisije Marija Gičić – saradnik na projektu i Goran Radovac – saradnik na projektu.

Rezultati konkursa sa imenima pobednika biće objavljeni na sajtu najkasnije 20 dana po završetku konkursa.

Autori pobedničkih radova će biti kontaktirani putem e-maila ostavljenog u prijavi, a nagrade će im biti uručene najkasnije 90 dana od dana završetka konkursa.

Grand Pleasure konkurs za najveće zadovoljstvo se otvara 17.08.2007. godine.

Radovi se mogu slati počevši od dana otvaranja konkursa pa do 15.10.2007. godine.

Glasanje posetilaca je moguće počevši od dana otvaranja konkursa pa do 31.10.2007. godine, kog dana se konkurs i završava.

UŽIVAJTE U STVARANJU!