Home [akcija] ELSA BEOGRAD VRŠI PRIJEM 30 NOVIH ČLANOVA

ELSA BEOGRAD VRŠI PRIJEM 30 NOVIH ČLANOVA

180
0

Evropsko udruženje studenata prava ELSA (European Law Students‘ Association) je međunarodna, studentska organizacija koja ostvaruje svoje ciljeve u svim državama Evrope i pojedinim državama van evropskog kontinenta. ELSA Beograd postoji od 1987. godine i najveća je strukovna, studentska organizacija u zemlji.

ELSA svoje ciljeve ostvaruje obavljajući različite aktivnosti kao što su pronalaženje studentskih praksi,organizacija seminara i konferencija, studijskih poseta, simulacija suđenja, tribina i slično. Кroz svoje aktivnosti ELSA doprinosi razvoju pravne nauke i profesionalnom usavršavanju studenata i mladih pravnika, omogućuje im da se upoznaju sa drugim pravnim sistemima i kulturama u duhu kritičkog dijaloga i naučne saradnje i pomaže im da steknu internacionalno profesionalno iskustvo.

Ako ste ambiciozni, komunikativni, motivisani da preuzmete odgovornost, puni pozitivne energije, kreativni, voljni da stičete nova znanja i veštine i volite da putujete postanite članovi ELSA-e Beograd!

Način prijave: e-mail sa naznakom „UČLANJENJE“, koji sadrži Vaše ime, prezime i broj telefona poslati na gensec@elsa.org.rs

Rok za prijavljivanje: 10. mart 2019.