Home [njuz] Interaktivna besplatna predavanja na Fakultetu tehničkih nauka Poslovi #za5 u IT sektoru

Interaktivna besplatna predavanja na Fakultetu tehničkih nauka Poslovi #za5 u IT sektoru

118
0

Poslednjih godina se dosta priča o IT industriji: kako su IT stručnjaci traženi, kako odlično zarađuju, da ti „ne treba škola– samo treba da znaš da radiš posao“.

Hajde da otklonimo nedoumice – koliko je to „samo“, šta zapravo radi DevOps inženjeri Software developer, kako je biti IT stručnjak u državnoj ustanovi i koja su vam znanja i veštine potrebne da biste bili uspešni u ovoj oblasti?

Predavanje o modernim zanimanjima u sektoru IT biće održano 6. marta 2019. godine na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Saduu 16:00 časova, a mladi stručnjaci iz različitih sektora ove industrije će ispričati studentima i srednjoškolcima kako je izgledao njihov put do uspešne karijere i kako se nose sa svim izazovima koji podrazumevaju rad u IT kompaniji ili državnoj ustanovi.

Četvrto predavanje Poslovi #za5 održaće:

  • Gordan Žakula, Savetnik i koordinator programa (Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj)
  • Lazar Veljović, DevOps Engineer (Levi9)
  • Nenad Perčić, Software Developer (Vega IT)
  • Dragan Kojić, Senior Anti-fraud Officer (NLB banka)
  • Aleksandar Nikolić, Product Marketing Manager (Mikroelektronika)

 

Poslovi #za5 su prva aktivnost u okviru velikog nacionalnog projekta Budućnost #za5, koji ima za cilj da inspiriše mlade ljude širom Srbije da na vreme počnu da razmišljaju o svojoj budućnosti u svetu biznisa i da ih motiviše da usavršavaju znanja i veštine potrebne za ostvarenje poslovnih ambicija.

Svi zaniteresovani mladi se za interaktivno predavanje o zanimanjima u oblasti IT mogu prijaviti na sledećem linku: http://bit.ly/Posloviza5Vol4.