Home [treninzi] Eurobanka – 100 stipendija apsolventima

Eurobanka – 100 stipendija apsolventima

57
0

gifs.gif"Eurobank EFG štedionica" danas je najavila da će ove godine dodeliti 100 stipendija od po 1.000 evra najboljim apsolventima državnih fakulteta u Srbiji.Kriterijumi za dobijanje "Eurobank EFG školarine" za 2007. godinu biće, pored proseka ocena od 9,5 i drugi akademski rezultati, znanje svetskih jezika, vannastavne aktivnosti,

 nagrade koje je student dobio tokom školovanja i zainteresovanost za razvoj lokalne zajednice.

Dodela stipendija najboljim apsolventima deo je programa „Investiramo u evropske vrednosti" koji ta banka već drugu godinu sprovodi u Srbiji.

Studenti koji su prošle godine dobili "Eurobank EFG školarinu", neće imati prilike da konkurišu ove godine, saopštila je ta banka.

Konačnu listu studenata koji su dobili stipendiju sačiniće nezavisna međunarodna ekspertska komisija, analizom prijava studenata prema unapred propisanim i objavljenim kriterijumima.

Sve informacije o konkurisanju za "Eurobank EFG školarinu", zajedno sa aplikacionim formularom, studenti mogu naći na internet stranici banke www.eurobankefg.co.yu, kao i na svojim matičnim fakultetima.

Konačna lista nagrađenih studenata biće objavljena u dnevnim novinama i na internet prezentaciji banke u novembru ove godine, dok će u decembru stipendije biti dodeljene studentima na svečanoj ceremoniji, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug