Home [njuz] “PRIVREDNI FORUM MLADIH 2016 V.2” – konferencija omladinskog preduzetništva

“PRIVREDNI FORUM MLADIH 2016 V.2” – konferencija omladinskog preduzetništva

46
0

PFMPrivredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju „Privredni forum mladih 2016“, koja se realizuje u okviru projekta „Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

 

Konferencija će trajati pet dana u periodu od 12. do 16. decembra, a mogućnost učešća će ostvariti trideset timova (ukupno 60 učesnika) koji na najbolji način predstave svoju poslovnu ideju. Cilj je da se na sveobuhvatan način pristupi problemu nedovoljne informisanosti mladih kada je reč o osnivanju sopstvenog posla. Učesnici će tokom trajanja konferencije imati priliku da razviju svoju ideju, napišu biznis plan i kroz rad sa stručnim predavačima i mentorima steknu neophodno znanje iz oblasti marketinga, prodaje, administracije, finansija.

Mesto održavanja konferencije je studentsko odmaralište “Radojka Lakić” na Avali. Privredni forum mladih stipendira 90% troškova učešća na konferenciji svakog člana. Preostalih 10% kotizacije u iznosu od 1200 RSD predstavlja pokazatelj predanosti i motivisanosti učesnika za učešće na konferenciji. U tu cenu uračunati su smeštaj i obroci za sve dane tokom trajanja konferencije.

*Uslovi za prijavu:

-do 30 godina starosti

-obavezne prijave u paru (sve timove čine 2 osobe)

Prijave su otvorene do 30.11.2016 do 23:59h

Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno!

PRIJAVI SE!