Home [treninzi] Кonkurs za omladinsku razmenu “Workation is my aspiration!”

Кonkurs za omladinsku razmenu “Workation is my aspiration!”

53
0
Centar za razvojnu politiku i saradnju (CRPS) ima zadovoljstvo da Vas pozove da se prijavite na konkurs za omladinsku razmenu “Workation is my aspiration!” koji će se održati u Samoboru u Hrvatskoj od 10.do 18.oktobra 2024. godine.

Omladinska razmena ima za cilj da podstakne sveobuhvatno razumevanje samozapošljavanja i frilensinga među mladima, pružajući kolaborativni prostor za razmenu iskustava i uvida o nomadskom životu, “workation”-u, kao i o veštinama koje su neophodne za uspeh u frilens karijeri. Pored toga, projekat će obezbediti prostor za povezivanje, deljenje ličnih priča, diskusiju o izazovima i razmenu saveta o održavanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Projekat teži da osnaži novu generaciju nezavisnih profesionalaca, koji će sa samopouzdanjem i kreativnošću uspešno navigirati kroz promenljivi pejzaž rada na daljinu i samozapošljavanja.

Sadržaj omladinske razmene obuhvatiće sledeće teme: razumevanje samozapošljavanja, razumevanje freelancing-a, život nomada, radni odmori (workation), veštine potrebne za uspešnu freelance karijeru, održavanje balansa između poslovnog i privatnog života, izazovi u freelancing-u i radu na daljinu, saveti za uspešno freelancing poslovanje, izgradnja podržavajuće zajednice za frilensere i digitalne nomade, snalaženje u promenljivom okruženju rada na daljinu, osnaživanje i inspiracija za mlade nezavisne profesionalce.

Detaljan raspored biće dostavljen u kasnijoj fazi pripreme.

Tokom dana putovanja neće biti organizovanih aktivnosti, te učesnici imaju slobodu da dođu ili odu u bilo koje vreme 10. i 18. oktobra. Program će biti realizovan od 11. do 17. oktobra, a svakog dana biće održane četiri radionice sa pauzama između. Učesnici će imati dovoljno slobodnog vremena za posetu Samoboru ili Zagrebu.

———————————————–
Pravo prijavljivanja i učešća imaju svi mladi iz Srbije starosti od 18 do 30 godina.
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem aplikacione forme.
Organizator snosi troškove smeštaja, hrane i prevoza.
Planirana je (opciono) dvodnevna poseta Zagrebu.
Radni jezik je engleski.

Slanjem aplikacije izjavljujete da se slažete sa uslovima prijavljivanja i učešća.
CRPS će kontaktirati samo kandidate koji udju u drugi krug selekcije.

Važni datumi:
15.-25.09.2024 (15:00) – Rok za prijave.
26.-29.09.2024 – Kontaktiranje odabranih učesnika.
29.09.2024 – Rok za uplatu participacije (u iznosu od € 20) za odabrane učesnike.
01.10.2024 – Predstavljanje programa i potpisivanje ugovora o učešću.
10.-18.10.2024 – Program “Workation is myaspiration!”

———————————————–
Molimo Vas da sva vaša pitanja u vezi konkursa pošaljete u pisanoj formi na email: konkurs@crps.org.rs sa nazivom „HR2024YE“ najkasnije 1 dan pre isteka roka za konkurisanje i ljubazno se uzdržite od bilo kakvih telefonskih poziva ili ličnih poseta.
———————————————–

 office@crps.org.rs

Pratite naše aktivnosti putem društvenih mreža:
Facebook: https://www.facebook.com/crps.org.rs/
Instagram: https://goo.gl/W2tVHs
Twitter: https://goo.gl/sxDM2j