Home [njuz] Dan konsultacija o drugom pozivu za projekte u okviru Erazmus+ programa EU

Dan konsultacija o drugom pozivu za projekte u okviru Erazmus+ programa EU

37
0

Ukoliko je tvoja organizacija, institucija ili KZM u procesu pisanja projekata za Drugi poziv u okviru Erazmus+ programa za KA2 projekte izgradnje kapaciteta u oblasti rada sa mladima (više informacija o pozivu na http://erasmusplus.rs/drugi-poziv-za-projekte/?langkl=cir), pozivamo te da nam se pridružiš na Danu konsultacija. 

Dan konsultacija organizuje Kontakt tačka za Erazmus+:Mladi u akciji i predstavlja mesto za odgovore na pitanja u vezi sa specifičnostima poziva i projektnom dokumentacijom, kao i mesto za predstavljanje primera dobre prakse iz prethodnog poziva u Srbiji.

Dan konsultacija će biti održan 24-og avgusta u Beogradu.

Da biste se prijavili, kao predstavnici org/KZM/inst iz Srbije, potrebno je da popunite prijavni formular koji možete pronaći u nastavku. Broj učesnika je ograničen. Učesnici sami pokrivaju troškove puta. Rok za slanje prijava je 18. avgust, 2015.

Podsećamo da Kontakt tačka za Erazmus+:Mladi u akciji pruža i mogućnost e-mail i telefonskih konsultacija, svakim radnim danom od 10:00 – 15:00. Takođe, uz prethodnu najavu, pružamo usluge konsultacija uživo u kancelariji Grupe „Hajde da…“. Kontakt podatke možete pronaći na adresi http://erasmusplus.rs/o-nama-2/kontakt/.

Kontakt tačka, u drugoj polovini 2015-e planira nekoliko specijalizovanih obuka o omladinskoj komponenti Erazmus+ programa. Kako bi bili informisani o tim treninzima, prijavite se na listu http://erasmusplus.rs/o-nama-2/mejling-lista/ ili pratite informacije na prezentaciji http://erasmusplus.rs/category/mladi/.

Prijava za Dan konsultacija o drugom pozivu za KA2. Izgradnja kapaciteta u oblasti rada sa mladima – Erazmus+:Mladi u akciji