Home [treninzi] Kurs engleskog jezika za studente u Američkom kutku – početni nivo

Kurs engleskog jezika za studente u Američkom kutku – početni nivo

67
0

book7Američki kutak u Novom Sadu ponovo raspisuje  konkurs za prijave na kurs početnog engleskog jezika koji je namenjen studentima koji bi voleli da nauče engleski jezik.

Ovaj besplatan kurs će početi 11. maja i trajaće 7 nedelja, a časovi će se održavati ponedeljkom i sredom od 9.30 do 11.00 časova u Američkom kutku (Petra Drapšina 3).

 

Kurs će voditi Stefan Bognar, apsolvent Filozofskog fakulteta na odseku za anglistiku i polaznik UGRAD programa za školovanje talentovanih studenata u Americi. Pored studija bavi se i prevođenjem. Do sada je preveo dve knjige za izdavačku kuću Psihopolis.

Realizaciju ovog kursa omogućila je Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i World Learning Center, koji su ujedno obezbedili i knjige i sertifikate za polaznike/ce ovog kursa.

Kako biste se prijavili na ovaj kurs, potrebno je, pre svega, da se učlanite u Američki kutak Novi Sad (članstvo je besplatno samo je potrebno da donesete jednu svoju fotografiju, manjeg formata i ličnu kartu) i da popunite formular koji ćete naći putem ovog linka.LINK

Prijave traju do 09. maja 2015. a ukoliko bude mnogo prijava samo odabrani/e kandidati/kinje će biti obavešteni/e o rezultatima.

VAŽNE NAPOMENE:
Kurs je namenjen potpunim početnicima tako da vas MOLIMO da se ne prijavljujete ukoliko znate da se sporazumete na engleskom jeziku.

Kurs može pohađati maksimum 13 polaznika.