Home [akcija] Jezik je ključ – besplatni kursevi jezka za mlade sa Starog grada

Jezik je ključ – besplatni kursevi jezka za mlade sa Starog grada

74
0

jezik jekljuc Kancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad organizuje nove kurseve jezika. Obezbedili su kurseve iz: engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog i norveškog jezika. 

 

Na besplatne kurseve mogu da se prijave svi mladi od 15 do 30 godina sa prebivalištem na opštini Stari grad (eventualno i sa drugih opština, ali će prednost pri odabiru učesnika imati mladi sa opštine Stari grad). Mesto prebivališta i godina rođenja biće utvrđeni uvidom u ličnu kartu ili drugi validan dokument prijavljene osobe. Kursevi su ubrzani i traju 2 meseca, 2 do 3 puta nedeljno u trajanju od 90 minuta, a najčešće u večernjim terminima.

Prijave traju do 10. aprila 2015, i vrše se putem online formulara:

NEMAČKI JEZIK – PRIJAVA

FRANCUSKI JEZIK – PRIJAVA

ITALIJANSKI JEZIK – PRIJAVA

ŠPANSKI JEZIK – PRIJAVA

NORVEŠKI JEZIK – PRIJAVA

ENGLESKI JEZIK – PLACEMENT TEST :  Za engleski jezik se radi placement test, nakon kojeg se prijavljeni svrstavaju u grupe, na osnovu nivoa znanja (A1, A2, B1, B2). Obavezno u komentaru nakon testa napisati: IME, PREZIME, ADRESA STANOVANJA, KONTAKT TELEFON, E-MAIL, DATUM ROĐENJA, kao i napomenu da se prijavljujete preko Kancelarije za mlade Stari grad. U suprotnom, Vaša prijava neće biti prihvaćena.