Home [akcija] Božidarac organizuje takmičenje za najboljeg DJ-a opštine Vračar

Božidarac organizuje takmičenje za najboljeg DJ-a opštine Vračar

65
0

846688216DJ LADER je takmičenje mladih talenata osnovnih škola sa Vračara iz oblasti muzičkog stvaralaštva, koje će se održati 24.03.2015. sa početkom u 11:00 časova u Centru za obrazovanje i kulturu ,,Božidarac-1947” u saradnji sa Opštinom Vračar.

 

Učenici prave muzičke kompilacije popularne ili svoje muzike u trajanju od 15 do 20 minuta, dok nastavnici muzičke kulture osnovnih škola sa Vračara vrše pred selekciju i biraju svog predstavnika za takmičenje. Na takmičenju u svojstvu DJ-a učenici prezentuju svoj materijal i prave žurku. Najuspešniji takmičari biće nagrađeni na osnovu rezultata i odluke žirija.Realizacijom ovog projekta učenicima osnovih škola daće se prilika da naprave prve korake ka ostvarivanju svojih ambicija i potencijala.

Činjenica je da u okviru osnovnog obrazovanja ne postoji razvijen sistem ulaganja i animacije dece za razvijanje kulturnihpotreba i ličnih interesovanja koja predstavljaju izuzetno važan činilac u daljem razvoju na ličnom i profesionalnom planu. Zbog toga uloga institucija kulture i neformalnog obrazovanja postaje sve naglašenija.

Centar za obrazovanje i kulturu „Božidarac 1947“ sa tradicijom od 68 godina, pruža mogućnost edukacije, učenja i usvajanja novih veština i zanata, stranih jezika, otkrivanje istinskih sklonostiitalenata kao i afirmaciju stvaralačke ličnosti.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju završnici takmičenja i uživaju u dobroj muzici!

Za više informacija posetite sajt www.bozidaradzija.comili kontaktirati koordinatora projekta Mitu Aničića: mita@bozidaradzija.com .