Home [njuz] Prezentacija oDesk platforme za rad putem interneta

Prezentacija oDesk platforme za rad putem interneta

53
0

thumb Elance-oDesk-logo-Vertical-largeNajveća svetska kompanija za rad putem interneta Elance-oDesk otkriva novi način rada. Danas, više od 2 miliona klijenata pristupa Elance i oDesk platformi kako bi našli, angažovali i platili svetski najbolje frilensere, što im omogućava nikad lakše građenje uspešne kompanije i karijere.

Našu zajednicu čine 3,7 miliona preduzeća i 9,3 miliona honoraraca, koji su u 2014. godini zaradili više od 900 miliona dolara putem ovakvog načina onlina zapošljavanja.

Inovativne svetske kompanije, male firme i novoosnovane kompanije koriste našu bazu talenata, praveći timove softverskih inženjera, programera aplikacija, veb i grafičkih dizajnera, kopirajtera, istraživača tržišta, analitičara podataka, marketing stričnjaka za društvene medije, agenata za korisničke servise i drugih profesionalaca. Godišnje se više od million frilens poslova obavlja preko Elance-oDesk platformi, u preko 2500 različitih kategorija.

Danas se većina poslova može obaviti online, a na ovaj način se može pronaći osoba na platformama koja će ga najbolje odraditi.  Ta činjenica menja shvatanje i način rada  zadovoljnih i frilensera i klijenata.

Kako bi više saznali o funkcionisanju platforme i frilensingu, pozivamo Vas na besplatnu prezentaciju oDesk mreže u ponedeljak 23. februara u 17:30h, Američki kutak, Makedonska 22/I u Beogradu.

Svi prisutni će imati prilike da čuju savete za uspeh u online karijeri i pitaju sve što ih zanima.