Home [konkursi] Konkurs SOFA

Konkurs SOFA

59
0

1551484 1414652892109285 222295496 nAprila tekuće godine započeo je program koji ima za cilj da uključi što više studenata u razna sportska dešavanja i tako dodatno istakne značaj fizičke aktivnosti kod mladih. Pored toga što svi možete da se uključite u besplatne aktivnosti koje se obavljaju u sklopu projekta Studentska i omladinska fizička aktivnost (SOFA) imate priliku i da stičite iskustvo u raznim aspektima organizovanja. Ukoliko studirate u  Beogradu, Kragujevcu, Nišu ili  Novom Sadu, ovo je konkurs za vas. Pozivamo Vas da se uključite, naučite nešto novo i budete u prvim redovima ka stvaranju novog, zdravijeg društva.

 

Drage kolege studenti,

Produžili smo konkurs za prijem novih SOFA organizatora u sektoru za neposrednu organizaciju fizičke aktivnosti, rekreacije i sporta.

Ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite u organizaciji, i na taj način steknete novo iskustvo koje biste mogli kasnije iskoristiti za svoj CV.
Ovo je jedan od najboljih načina da upoznate nove mlade ljude poput vas i besplatno se bavite sportom u okviru aktivnosti koje budemo zajedno organizovali.

Prilikom apliciranja treba napisati i u organizaciji kojeg sporta / fizičke aktivnosti bi želeli da učestvujete:

1. Odbojka (6 na 6)
2. Basket (3 na 3) + Košarka (5 na 5 )
3. Futsal (5+1) + Fudbalica (3 na 3)
4. (Slobodno) plivanje
5. Badminton + Stoni tenis
6. Tenis
7. Pilates + Power joga
8. Moderan ples – salsa
9. Orijentiring + Traking
10. Trčanje ( sa teretanom )

Uslovi konkursa za prijem SOFA organizatora:

– godište 1991, 1992, 1993 ili 1994
– student akreditovanog studijskog programa

Konkurs važi za 4 najveća studentska grada tj. gradove u kojima studira najmanje 10.000 studenta rođenih 1991 godine i kasnije.
Niš, Novi Sad, Kragujevac i Beograd

CV, isključivo u PDF formatu, maksimalno 2 stranice, bez motivacionog pisma, sa napomenom za organizaciji kojeg sporta / fizičke aktivnosti bi želeli da učestvujete slati na:

To: hr@sofa.rs
Subject: SOFA organizator –  Naziv grada ( Niš, Kragujevac, Novi Sad i/ili Beograd)

Prijavu poslati najkasnije u petak 10. oktobra. u 10:10

– See more at: http://sportindeks.rs/otvoren-konkurs-sofa/#sthash.wCOKhOAR.dpuf