Home [treninzi] Treninzi o preduzetništvu!

Treninzi o preduzetništvu!

42
0

SBAN poziva sve zainteresovane da se aktivno priključe događaju FundrasieIT 2014 koji će se održati tokom aprila i maja. FundraiseIT 2014  obuhvata tri celine:

 

  • Treninzi o preduzetništvu
  • FundraiseIT konferencija
  • Pitching događaj

U toku je prijava za Preduzetničke treninge koji su prilagođeni svima koji žele da razviju svoje ideje, pokrenu start-up i nauče sve o najnovijim trendovima i biznis modelima u svetu IT preduzetništva.

Kako se prijaviti?

Bilo da ste student spreman da uči o uzbudljivom svetu start-up-ova ili preduzetnik koji želi da proširi svoje znanje i ponudi tržištu nova rešenja,  popunite formular za prijavu koji možete preuzeti ovde ovde i pošaljite ga na neku do ovih adresa jovana.zugic@sban.eu ili marina.lazic@sban.eu.

Oba seta preduzetničkih treninga namenjena su kako studentima tako i preduzetnicima sa već razrađenim idejama. Svi učesnici će imati priliku da čuju sve o lean startup modelu, korisne savete o tome kako da stvore ili poboljšaju svoj MVP, testiraju svoje projektne ideje, pronađu informacije za strateške odluke koje se tiču njihovih projekata i da se pripreme za pitch pred investitorima.

Prvi set treninga biće održan u periodu od 02. do 04. aprila 2014. godine.

Drugi set treninga biće održan u periodu od 09. do 11. aprila 2014. godine.

Broj polaznika je ograničen na 30 po setu treninga, s toga popunite svoju prijavu na vreme, najkasnije do 31. marta 2014. S obzirom na ograničen broj učesnika, svaka aplikaciona forma će proći detaljnu evaluaciju od strane našeg  tima, i samo najinteresantniji kandidati biće izabrani da prisustvuju treninzima.

Najperspektivniji projekti dobiće priliku da predstave svoju ideju pred potencijalnim investitorima u sklopu desetominutnih prezentacija u okviru Pitching događaja.

Više na: www.fundraiseIT.rs