Home [njuz] JCI Konferencija Mladih Profesionalaca -NLP U BIZNISU-

JCI Konferencija Mladih Profesionalaca -NLP U BIZNISU-

74
0

Komora mladih (Junior Chamber International – JCI) je u sredu, 27. novembra, organizovala treću po redu JCI Konferenciji Mladih Profesionalaca, na kojoj  su prisutni imali priliku da se više upoznaju sa veštinama i tehnikama Neuro Lingvističkog Programiranja (NLP). 

Charles Faulkner, direktor i osnivač Influential CommuniCations i jedan od prvih   NLP trenera u SAD, Slavica Squire, osnivač prvog NLP institute u Srbiji i Milica Nikolić, NLP Trainer & Business Coach su predstavili NLP tehnike koje pomažu   efikasnije ostvarivanje ličnih i poslovnih ciljeva. Neurolingvističko programiranje nastalo je proučavanjem izvrsnosti, i razvilo se u metodologiju koja modeluje   izvrsnost uspešnih poslovnih ljudi. NLP objašnjava kako različiti ljudi razmišljaju, šta osecaju, kako se izražavaju i ponašaju da bi postigli vrhunske rezultate.  
Predavači si nas uputili na tehnike koje pomažu individuama, timovima, organizacijama da bolje razumeju okruženje i kreiraju promene koje podržavaju razvoj. 

Razgovor o NLP tehnikama se nastavio i tokom koktela gde su prisutni imali priliku da dobiju sertifikate i da se bolje upoznaju sa NLP predavačima i sa JCI idejom “Be Better” (uvek bolji).