Home [njuz] Postani deo novog tima AIESECa u Novom Sadu

Postani deo novog tima AIESECa u Novom Sadu

44
0

 

Studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane da se prijave za članstvo u timu za odnose sa kompanijama. Ako želiš da kraj ovog leta provedeš radeći nešto korisno i zabavno. Ako želiš da upoznaš nove ljude i budeš deo najveće studentske organizacije na svetu prijavi se i postani deo novog tima AIESECa u Novom Sadu.

Članstvom u AIESECu dobijaš mogućnost da se povežeš sa organizacijom, da radiš na našim projektima i osetš atmosferu timskog rada. Tim za odnose sa kompanijama bavi se ugovaranjem partnerstava sa kompanijama i obezbeđivanjem dugoročne saradnje na obostrano zadovoljstvo. Možete steći praktične veštine iz oblasti komunikacije i odnosa u poslovnom svetu i na taj način naučiti nešto novo ali i proširiti svoja znanja.

Za sve zainteresovane, AIESEC Novi Sad je pripremio zanimljivu manifestaciju kako bi se bolje upoznali sa radom organizacije, funkcijom, timskim radom. “Sales academy” se organizuje 12. i 13. avgusta na Fakutetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić- USEE.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

Više informacija i prijave možete pronaći na www.ns.aiesec.org.rs ili na www.facebook.com/AIESECNoviSad