Home [treninzi] Besplatni kurs nemačkog jezika na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu

Besplatni kurs nemačkog jezika na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu

61
0

U cilju pružanja podrške učenju nemačkog jezika, Nemačka služba za akademsku razmenu “DAAD” organizuje i u letnjem semestru kurseve nemačkog jezika na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu.

DAAD pruža priliku polaznicima koji su u prethodnom semestru uspešno savladali početni DAAD kurs da nastave sa učenjem nemačkog jezika i u letnjem semestru 2012/13. godine. Pored toga, ponovo se organizuje početni kurs nemačkog jezika za polaznike bez predznanja ili sa malim predznanjem, pri čemu je broj polaznika ograničen na 20.

Pohađanje kursa je besplatno, a mogu se prijaviti studenti završne godine osnovnih studija, studenti master i doktorskih studija, kao i članovi nastavnog osoblja Ekonomskog fakulteta.

Nastava u trajanju od 40 časova (20 dvočasa) izvodiće se 2 puta nedeljno, počevši od 5. marta, a na kraju semestra biće organizovano polaganje testa radi provere stepena napretka polaznika. Polaznici koji uspešno polože test dobiće sertfikat, uz koji će im biti omogućeno da se u sledećem semestru upišu na viši nivo kursa nemačkog jezika. Za prijavu je potrebno dostaviti uverenje o studiranju i popunjen prijavni formular Mariji Janković, lično ili putem mejla (marija.jankovic@kg.ac.rs, kancelarija E-6) najkasnije do 27. februara 2013. godine.

Formular možete pruzeti  ovde