Home [njuz] „Primeri dobre prakse u turizmu Srbije“

„Primeri dobre prakse u turizmu Srbije“

104
0

Udruženje „Mladi za turizam“ i ovog decembra organizuje seminar „Mesec edukacije“. Kao jednu od aktivnosti promocije i razvoja turizma u Srbiji, odlučili smo da ponovo organizujemo seminar, koji de se realizovati u prostorijama Privredne komore Beograda, Kneza Miloša 12, sa početkom od 18h.
Teme koje de biti obuhvadene seminarom su: kulturni turizam, mediji u turizmu, ruralni turizam i turističko preduzetništvo. Svako predavanje ima nekoliko predavača, uspešnih pojedinaca i predstavnika organizacija sa uspešnim poslovanjem iz oblasti turizma. Ponosni smo što smo uspeli da ugostimo predavače dobitnike prestižnih nagrada , kao što su Turistički cvet, Pres vitez, nagrade Muzejskog društva Srbije i Privredne komore Vojvodine za unapređenje preduzetništva u kulturi, dok neke predavače karakteriše saradnja sa Unicefom.

Cilj seminara je da se, kroz interaktivna predavanja, svi zainteresovani približe sa primerima uspešnog poslovanja u turizmu. Takođe, kroz ovaj seminar želimo da stimulišemo inovativne poduhvate u ovoj oblasti.
Posetioci de imati priliku da čuju izlaganja na teme kao što su: muzeji i turizam u Srbiji, uticaj medija na razvoj turizma, teme iz ruralnog turizma, kao i primeri uspešnog preduzetničkog poslovanja.

Udruženje „Mladi za turizam“ je udruženje studenata turizma, nastalo sa idejom da okupi mlade, pre svega studente svih fakulteta i visokih škola u Srbiji. Ciljevi udruženja su definisani u domenu edukacije i uključivanja mladih u razvojne procese i promociju turističke ponude naše zemlje. Udruženje svoje ciljeve ostvaruje organizovanjem edukativnih radionica i seminara, stručnih ekskurzija, realizacijom projekata članova, kao i saradnjom sa srodnim
udruženjima i edukativnim ustanovama u turizmu.

POKRENI SE. ISTRAŽI. PROBUDI SRBIJU!
Mladi za turizam