Home [treninzi] Besplatna letnja škola na temu Socijalne dimenzije trgovine ljudima na Blakanu

Besplatna letnja škola na temu Socijalne dimenzije trgovine ljudima na Blakanu

48
0

book4Studentska konferencija univerzitetâ Srbije (SKONUS) poziva studente master i doktorskih studija da učestvuju u letnjoj školi u organizaciji GIZ-a i DAAD-a. Tema tri nedelje dugog kursa je Socijalna dimenzija trgovine ljudima na Balkanu. Kurs traje od 10. do 28. Septembra 2012. u Beogradu.

Ovaj kurs će se fokusirati na jačanju komunikacije, međusobnom razumevanju, istraživanjima, politici projekta, politici razvoja i implementacije projekta.

U cilju izučavanja trgovine ljudima iz multidimenzionalne perspektive, učesnike iz Nemačke Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova* pratiće, tokom istraživanja, stručnjaci sa instituta, nosioci razvojnih projekata i nevladinih organizacija iz svih krajeva Balkana i iz Nemačke.

Ovaj događaj su podržali Univerzitet u Beogradu, SKONUS( Studentksa konferencija univerzitetâ Srbije), Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo prosvete i nauke.

 

Rok za prijavu je do 1.avgusta 2012.

Za više informacija koristite link http://www.htsocialprotection.org/opencall.html

 

*Ovaj naziv je bez prejudiciranja statusa i u skladu je sa Rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedninjenih nacija 1244 i mišljenjem Međunarodnog suda pravde o deklaraciji o nezavisnosti Kosova.