Home [treninzi] Foto radionica povodom 4. Fotomararona.

Foto radionica povodom 4. Fotomararona.

38
0

foto3Pozivamo Vas na prvu u nizu foto radionica koje organizujemo povodom 4. Fotomararona. Radionica se održava u subotu 9. juna u SKCNS “Fabrika” Bul. despota Stefana 5, od 11 do 15 časova u organizaciji ASPECT agencije.

Tema radionice je Portret, a predavanje vodi Ivana Tomanović magistar fotografije i vanredni profesor na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Zbog izuzetno velikog interesovanja, kapaciteti su u potpunosti bili popunjeni već danima pred radionicu.

Tokom juna će biti održane još 2 foto radionice kojima se pripremamo za najveći foto događaj ove godine u Novom Sadu – 4. Fotomaraton. Manifestacija se održava 1. septembra, a kao i do sada očekujemo veliki broj ljubitelja fotografije iz čitave zemlje i regiona.

Tokom juna će ukupno biti organizovane 3 foto radionice, a teme koje se budu obrađivale će istovremeno biti i teme foto setova na manifestaciji Fotomaraton. Teme radionica su Akt, Modna fotografija i Portret. Predavači su trenutno najbolji fotografi u Srbiji iz ovih oblasti i čast nam je što možemo da ih ugostimo u Novom Sadu.

 

Program radionice možete pogedati na sajtu www.fotomaraton.rs.