Studentska organizacija ESTIEM organizuje “ESTIEM Dani sporta 2012“

0
SHARE

studentEvropska studentska organizacija ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka po treći put organizuje sportsku manifestaciju  „ESTIEM Dani sporta“  koja će se održati od 26. do 27. maja na Adi Ciganliji.
ESTIEM Dani Sporta je projekat koji predstavlja dvodnevnu sportsku manifestaciju gde će učesnici imati priliku da se takmiče i oprobaju u više različitih sportskih disciplina koje će biti većeg ili manjeg takmičarskog karaktera. Cilj ovog projekta je promocija zdravog života i sporta kao ključne aktivnosti koja će nam pomoći u prevazilaženju loših navika, sa osvrtom na ekologiju.

Osnovu projekta predstavljaju individualni i kolektivni sportovi koji su zamišljeni kao takmičarski deo događaja, dok su ostale igre zamišljene kao komponenta projekta koja bi trebala da okupi što veći broj studenata u cilju druženja, zabave ali i učenja o prevezilaženju prepreka koje će biti uključene u same igre. U sklopu edukativnog dela projekta zamišljeno je da se studenti edukuju o važnosti ekoloških pitanja i da im se neposrednim i zanimljivim pristupom podigne i unapredi svest o istim.

Kolektivni sportovi obuhvataju fudbal, basket i odbojku na plaži. Individualni sportovi obuhvataju stoni tenis i free climbing. Igre bez granica predstavljaju egzibicioni deo projekta i obuhvataju nekoliko zanimljivih disciplina.
Više informacija možete pronaći na sajtu www.danisporta.estiem.org.rs. ili putem maila na ivana.drecun@estiem.org.