Home [akcija] Pakujemo avanture u RANAC PUN PRIČA!

Pakujemo avanture u RANAC PUN PRIČA!

33
0

Mladi istraživači Srbije (MIS), organizacija civilnog društva sa skoro 50 godina iskustva u razvoju volonterizma i neformalnog obrazovanja mladih,  zaštiti životne sredine i promociji nauke, vas pozivaju da se pridružite kampanji RANAC PUN PRIČA”.

Volontiranjem ne samo što pomažete lokalnoj zajednici, već kroz rad stičete nove veštine i prijatelje, a stvarate i nezaboravne uspomene upoznajući svet oko sebe. Kroz volontiranje se grade mostovi između kultura, aktiviraju se zajednice kojima doprinosimo pozitivnim promenama u društvu.

Mladi istraživači Srbije do 31. oktobra 2024. godine prikupljaju najinspirativnije volonterske priče kako bi pokazali koliko je volontiranje važno. Ukoliko ste ikada učestvovali u volonterskom kampu ili akciji koja vam je promenila pogled na svet, ili ste možda pokrenuli projekat u svom kraju, okupili ekipu i doprineli zajednici, sada imate priliku da podelite svoje volontersko iskustvo – vaša priča može inspirisati druge da se uključe!

Bilo da ste učestvovali nedavno ili pre nekoliko godina u inicijativama koje su podržali ili kampovima koje su organizovali Mladi istraživači Srbije, pozivamo vas da podelite vaša iskustva.

Kako možete da učestvujete?

  1. Kliknite na LINK.
  2. Popunite prijavu i pošaljite nam svoju priču, uključujući:
    • Fotografije (u .jpg ili .png formatu) i/ili video (do 60 sekundi u .mp4 formatu).Kliknite na “pošalji” i čekajte rezultate!
  3. Najkreativnije priče osvojiće jedan od četiri ranca prepunih opreme za vašu sledeću volontersku avanturu!

MIS je vaš megafon, a vi možete biti glas koji menja svet! Ne dozvolite da vaša priča ostane samo vaša – neka inspiriše druge da se upuste u volonterske avanture i doprinesu zajednici na svoj način! Za dodatna pitanja, pišite na vss@mis.org.rs