Home [treninzi] Besplatan kurs engleskog jezika pod nazivom „English for IT“ za mlade iz...

Besplatan kurs engleskog jezika pod nazivom „English for IT“ za mlade iz Obrenovca

79
0

Britanski savet u saradnji sa Kancelarijom za mlade Uprave GO Obrenovac u toku februara i marta meseca 2012. godine realizuje besplatan kurs engleskog jezika pod nazivom „English for IT“. Reč je kursu koji traje 50 časova (od po 45 minuta) i koji je namenjen mladima koji koriste računare i internet.
Predavanja će biti održana u dve opcije: tri puta nedeljno po dva časa ili svake subote i nedelje u bloku od 5 časova. Kurs je težine između A2 i B1 po standardima zajedničkog evropskog okvira i namenjen osobama koje imaju početno znanje engleskog jezika, iznad Cambridge ESOL B1. Kurs nije namenjen osobama koje nemaju osnovno znanje engleskog jezika.

Prijave su do 27. januara preko prijavnog formulara, gde pored osnovnih podataka kandidati treba da smisle i pošalju motivacioni esej od najviše deset (10) rečenica na temu “Kako nameravam da upotrebim znanje engleskog jezika za uspostavljanje međunarodne saradnje moje lokalne zajednice sa partnerima iz inostranstva i kako će mi znanje jezika omogućiti da koristim različite prilike za stručno usavršavanje, razmenu i povezivanje “.

Kancelarija za mlade Uprave GO Obrenovac će nominovati 20 kandidata, a kako bi bili sigurni da svi imaju zadovoljavajuće znanje engleskog jezika, svi nominovani kandidati će imati obavezu da popune „entrance test”, na osnovu čijih rezultata će British Council odabrati 12 polaznika kursa.

Polaznici će na kraju kursa imati obavezu da prođu i završni test i kandidati koji uspešno prođu završni test će dobiti sertifikat British Council-a.

Dodatne informacije možete dobiti na 0118724025, mejl: mladi.obrenovac@gmail.com , ili lično u Klubu za mlade, prizemlje Sportsko-kulturnog centra “Obrenovac”.