Home [treninzi] Seminar ImpACT Your World

Seminar ImpACT Your World

34
0

pen2Mladi evropski federalisti Srbija (JEF Serbia) vas pozivaju na seminar pod nazivom “ImpACT Your World” u multilateralnoj organizaciji 13 sekcija Mladih evropskih federalista i partnerskih organizacija iz svih delova Evrope (Belgija, Belorusija, Jermenija, Nemačka, Malta, Moldavija, Norveška, Slovačka, Srbija, Hrvatska, Gruzija, Finska, Estonija) koji će se održati u Jermeniji od 18. do 25. februara 2012. godine.

Ukoliko želite da steknete praktične veštine u efikasnom korišćenju novih medijskih tehnologija i društvenih mreža koji mogu koristiti vašem radu, ovaj sedmodnevni seminar je upravo za vas! Imaćete priliku da podelite vaše uspešne primere i steknete nove veštine i ideje od ostalih učesnika o tome kako da uspešno koristite nove medijske tehnologije u svom radu.

Ovo je jedinstvena prilika da se sastanete sa vodećim bloggerima iz Jermenije i otkrijete kako su u jermenskoj i globalnoj “blogosferi” pokrivene teme kao što su ljudska prava, jednakost, volontiranje, zaštita životne sredine i ljudska prava.

Ciljevi projekta su podsticanje razmene i uzajamnog razumevanja među mladim ljudima širom Evrope, razvijanje interkulturalnog dijaloga i ohrabrivanje mladih u aktivizmu. U multikulturnom, neformalnom okruženju, 30 aktivnih i motivisanih mladih ljudi iz 13 partnerskih država širom Evrope razmeniće svoja iskustva o bloggingu, novim medijima i društvenim mrežama.

Finansijski uslovi

Hrana i smeštaj su obezbeđeni od strane organizatora za vreme seminara. 70% putnih troškova je takođe obezbeđeno, i refundira se putem bankovnog računa na kraju seminara. 30% putnih troškova će učesnik morati da plati samostalno.

Ciljna grupa

Projekat “ImpACT your World” namenjen je mladim ljudima između 18 i 30 godina, volonterima, aktivistima u omladinskim organizacijama, bloggerima, kao i ostalima koji su zainteresovani za temu seminara.

Prijavljivanje – Popunjeni obrazac na engleskom pošaljite na serbia@jef.eu do 3. januara 2011. godine. Odabrani učesnici će biti kontaktirani 6. januara 2011. godine.