Home [treninzi] Poziv za učešće u projektu ,,Započni priču o promeni’’

Poziv za učešće u projektu ,,Započni priču o promeni’’

83
0

Pozivamo mlade iz Beograda na učešće na projektu (obuci i pisanju kratkih autorskih tekstova) ,,Započni priču o promeni’’!

Ukoliko se bavite pisanjem ili želite da prosto započnete priču o promeni u vašim lokalnim zajednicama, to ćete uraditi tako što ćete učestvovati na trodnevnoj obuci o aktivizmu i pričanju priča. Prijavu za obuku popunite preko linka: https://lnkd.in/dpRqTXNJ

Obuka je otvorena za sve mlade sa teritorije Beograda, a cilj jeste osnaživanje 15-oro mladih koji žele da na kreativan način prikažu kako treba menjati lokalne zajednice u kojima žive- putem autorskog kratkog teksta. Najbolji radovi će biti objavljeni u istoimenom zborniku koji će biti deo i javnog konkursa za sve na teritoriji Srbije u avgustu mesecu. Za učešće na obuci dobijate potvrdu o učešću.

👉 Obuka se održava od 20. – 22. septembra u Beogradu, u Kući ljudskih prava i demokratije, Kneza Miloša 4.

❗ Prijave će biti otvorene do kraja avgusta.

Projekat ,,Započni priču o promeni’’ sprovodi Organizacija kreativnog okupljanja OKO sa neformalnom grupom Kreativni pojednici, zaljubljeni u čitanje i pisanje iz Svilajnca, i podržan je kroz Krovna Organizacija Mladih Srbije projekat ,,Snaga aktivizma’’.