Home [treninzi] Seminar dizajna i brendiranja – BEST design week

Seminar dizajna i brendiranja – BEST design week

26
0

rap“BEST Design Week” je seminar dizajna i brendiranja koji će se održati u Beogradu od 12. do 17. decembra 2011. godine, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, u saradnji sa međunarodnom školom za edukaciju i informatiku ITAcademy. Tokom pet dana trajanja seminara, studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu će imati priliku da, od strane eminentnih predavača, steknu znanja iz oblasti brendiranja, ali i da savladaju rad u softverskim programima za dizajn. Prijave su otvorene do 9. decembra na sajtu www.best.rs/bdw .


Cilj seminara je da studentima omogući da kroz niz besplatnih treninga unaprede svoje veštine u ovoj oblasti koju prepoznajemo kao neophodnu komponentu modernog obrazovanja. Seminar sadrži teorijski deo, kroz koji će se studenti upoznati sa pojmovima brendiranja, kreiranja vizuelnog identiteta i dizajna, ali i praktični deo, koji će se odnositi na rad u softverskim paketima za dizajn. Na taj način će seminar obuhvatiti oblast obrade fotografija i dizajn publikacija. Predavanja će biti organizovana u prostorijama međunarodne škole za edukaciju i informatiku ITAcademy, u Zemunu (www.it-akademija.com ).

Best Design Week podstiče studente da rade na sopstvenom usavršavanju u oblastima koje na svojim studijama nisu u mogućnosti da usavrše. Radionica predstavlja idealnu priliku da studenti kroz interaktivan pristup savladaju osnovne principe dizajna i tako dođu do kvalitetnog dizajnerskog rešenja.

Po završetku seminara, učesnici dobijaju sertifikat potpisan od strane organizatora.

Na ovaj način BEST Beograd želi da doprinese komplementarnom obrazovanju studenata i daljem razvoju njihove profesionalne karijere. Planiramo da seminar u godinama koje dolaze postane prepoznatljiv brend Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd.

Projekat je podržao Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd.

Za više informacija o seminaru i načinu prijave posetite internet prezentaciju www.best.rs/bdw , kao i prezentaciju Udruženja www.best.rs .