Home [stipendije] Konkurs za Coca-Cola Talente otvoren od 7.novembra do 7.decembra 2011.godine

Konkurs za Coca-Cola Talente otvoren od 7.novembra do 7.decembra 2011.godine

71
0

book1Coca-Cola Hellenic Srbija, u saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke, univerzitetima i studentskim organizacijama, raspisala je konkurs za izbor šeste generacije „Coca-Cola Talenata“. Priliku da se usavršavaju uz vrhunske stručnjake u kompaniji, steknu veštine i znanja koja imaju konkretnu primenu i otvore sebi put ka uspešnoj poslovnoj karijere dobiće sedam novih Coca-Cola Talenata.

U toku dve godine, koliko program „Coca-Cola Talenti“ traje, odabrani studenti će proći kroz niz obuka i seminara koji imaju za cilj njihovo profesionalno usavršavanje, a pored toga budućim Coca-Cola Talentima obezbeđena je i finansijska podrška u iznosu od 2.000 evra godišnje u toku trajanja programa.

Pravo učešča na konkursu „Coca-Cola Talenti“ imaju svi studenti akreditovanih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji koji su ispunili uslov za upis treće godine studija, imaju prosek 8,5 i viši i govore engleski jezik.

Konkurs je otvoren od 7.11.2011. do 7.12.2011, a više informacija o načinu prijavljivanja i o programu mogu se pronaći na http://www.cchbc-talents.co.rs/