Home [treninzi] Poziv za ucesce na Inkluzivnoj Akademiji

Poziv za ucesce na Inkluzivnoj Akademiji

57
0

vesti4Inkluzivna Akademija, je projekat koji realizuju u partnerstvu Forum Mladih sa invaliditetom i Societe Generale banka Srbija. Osnovni cilj projekta jeste profesionalno usavršavanje osoba sa invaliditetom. Edukativni deo projekta je namenjen svim pojedincima koji žele da razviju svoja znanja i veštine iz raznih oblasti, a pravo učešća imaju svi koji se prijave po predvidjenoj proceduri. Tim za selekciju će odabrati 50 učesnika koji će učestvovati u edukativnom programu i time povećati sopstvene izglede za zaposlenje. Pozivamo sve osobe sa invaliditetom i organizacije da proslede ovaj poziv svim zainteresovanim akterima.

Učešće na Akademiji je besplatno.

KAKO SE PRIJAVITI?
Da biste se prijavili za učešće u programu potrebno je poslati CV i motivaciono pismo. Celokupna prijava treba da bude na srpskom jeziku. Rok za podnošenje prijava je 10. decembar 2011. godine. Prijave poslate nakon isteka roka neće biti uzete u razmatranje. CV i motivaciono pismo se šalju na e-mail adresu: inkluzivnaakademija@fmi.rs

Detaljnije informacije možete naći u prilogu mail-a, a budite slobodni i da nam se obratite putem telefona 011 32 48 347 ili putem iznad navedenog mail-a.

Srdačan pozdrav,
Forum Mladih sa invaliditetom
Terazije 23, 11000 Beograd,
Info linija +381 11 32 48 347