Home [treninzi] Goranski eko kamp na Kopaoniku – GEK KOP 2011.

Goranski eko kamp na Kopaoniku – GEK KOP 2011.

80
0

sample_2I ove godine, Pokret gorana organizuje GEK na Kopaoniku. Vama, koji ste već bili na goranskim eko-kampovima i ne moram da objašnjavam kakav je koncept, ali za nove mlade kentaurovce ćemo ipak malo pojasniti.

Goranski eko kampovi traju 6-8 dana i prilika su da malo zbrišete iz gradske gungule, ali ne na klasično zimovanje, već pre na aktivnosti koje za vas neko organizuje.
PGNS ima preko 50 godina iskustva u realizovanju sličnih programa i preko 20 godina iskustva u realizovanju baš GEKova, koji su se iz godine u godinu menjali i prilagođavali.
Do sada je na zimskim kampovima učestvovalo preko 1000 mladih, najviše iz mesta sa aktivnim Pokretom gorana, iz Beograda, Sremske Mitrovice, Pančeva, Sombora, Subotice i dr.

Kamp je namenjen aktivistima Pokreta gorana, ali i svim zaljubljenicima u prirodu, ovaj put između 12 i 18 godina (izuzeci su mogući po dogovoru). Za razliku od prethodnih godina, kada smo bili u podnožju Kopaonika, ovaj put smo na konacima, ali taman izdvojeni da imamo mir, u hotelu Olga Dedijer *** „, koji je skoro renoviran. Hotel je na 1700 m/nv u neposrednoj blizini ski staza i ski liftova propusnog kapaciteta od 13 000 osoba po satu.
Smeštaj je u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa kupatilom, telefonom i televizorom sa satelitskim programom (koji vam neće biti mnogo potreban). U okviru hotela imamo i prodavnicu, trim kabinet i prostor za zajedničko provođenje slobodnog vremena.

Programom je obuhvaćeno slobodno vreme, tako da skijaši mogu da skijaju, a u to vreme za neskijaše organizujemo šetnje po okolini, sankanje i druženje.
U neskijaško vreme realizujemo edukativni program, za koji su učesnici podeljeni po uzrastu i to:

  • Za mlađu grupu – Ekološke radionice
  • Za stariju grupu – Radionice za osnaživanje omladinskih lidera

Program realizuju dugogodišnji saradnici PG, biološke, ekološke i psihološke struke.

Cena aranžmana je 17.900 dinara

i obuhvata:

  • Organizovani prevoz autobusom na relaciji Novi Sad – Kopaonik – Novi Sad
  • 6 punih pansiona
  • Stručno vođstvo puta
  • Edukativni program
  • Boravišnu taksu
  • Osiguranje

Plaćanje možete izvršiti u 4 rate i to:

  1. rata – 5.900,00 dinara – do kraja novembra 2011.
  2. rata – 4.000,00 dinara – do kraja decembra 2011.
  3. rata – 4.000,00 dinara – do kraja januara 2012.
  4. rata – 4.000,00 dinara – do kraja februara 2012.

Rok za prijavu je 29. novembar 2011.

Popunjenu prijavu i saglasnost roditelja, sa uplatom prve rate je potrebno doneti u kancelariju Pokreta gorana Novog Sada, na Pozorišnom trgu 2

Sve dodatne informacije možete dobiti u Pokretu gorana Novog Sada, ili telefonom na 021/451-788 (Dušica)