Home [treninzi] Poziv za učešće na projektu „e-Karijera“

Poziv za učešće na projektu „e-Karijera“

55
0

work5Beogradska otvorena škola  organizuje trodnevnu obuku karijernog informisanja za aktiviste Kancelarija za mlade opština Obrenovac, Savski venac (Beograd), Bela Palanka, Novi Pazar, Kikinda, Ruma, Blace, Zrenjanin, Kragujevac i Palilula (Niš). Obuka će se održati u Beogradu, u prostorijama Beogradske otvorene škole, od 23. do 25. novembra 2011. godine. Trodnevna obuka za 20 odabranih mladih biće realizovana putem interaktivne, inovativne metodologije zasnovane na važećim standardima neformalnog obrazovanja. Obuku će realizovati profesionalni treneri koji se bave temama karijernog vođenja i savetovanja, kao i temama građenja profesionalnog identiteta i upotrebe novih tehnologija za poboljšanje uspeha u aktivnom traženju posla.

 

Ukoliko se priključite obuci imaćete priliku da razvijete veštine komunikacije, prepoznavanja i razumevanja karijernih potreba mladih, prenošenja informacija i veštine prezentacije. Trenerski tim će koristiti metode prezentacije, igranja uloga, rada u malim grupama i simulacije, kako bi kroz što veću uključenost polaznika preneo znanja i veštine. Takođe, imaćete priliku da se upoznate sa aktivistima drugih kancelarija za mlade i na taj način da se povežete sa njima i razmenite dosadašnja iskustva u radu. Od učesnika se očekuje da po završenoj obuci održe radionice vršnjačke edukacije u svojim mestima.

 

Svi polaznici obuke dobiće potrebne radne i nastavne materijale, a kroz posebno osmišljene metode i tehnike biće aktivno uključeni u učenje, sami će razmenjivati ideje i kreirati načine za informisanje vršnjaka na osnovu sopstvenih iskustava.

 

Troškovi smeštaja u hotelu i prevoza do Beograda biće pokriveni od strane organizatora za odabrane kandidate.

 

Prijavni formular se nalazi na sledećoj adresi: http://bit.ly/sxCi8H. Rok za popunjavanje prijave za učešće na projektu je nedelja 13. novembar 2011. godine.

 

 

Radujemo se susretu sa Vama u Beogradu!

 

 

Za više informacija kontaktirajte:

 

Jelena Manić jmanic@bos.rs

Itana Miljanić itana@bos.rs

Centar za vođenje karijere i savetovanje

Beogradska otvorena škola

+381 11 3061 341

+381 63 316 346