Home [akcija] TEDxYouth@ISB

TEDxYouth@ISB

62
0

vesti2TED je neprofitna organizacija posvećena “idejama vrednim širenja”. Počela je kao četvorodnevna konferencija u Kaliforniji pre 25 godina, i prerasla je u to da pruža podršku idejama koje menjaju svet, sa nekoliko inicijativa. Godišnja TED konferencija poziva glavne svetske mislioce i aktiviste da održe govore u trajanju od 18 minuta. Ti govori su zatim postavljeni na TED-ovu veb stranicu i dostupni su svima, besplatno.

U duhu ideja vrednih širenja, TEDx je program lokalnih nezavisno organizovanih događaja koji spajaju ljude sa ciljom da podele iskustvo slično TED konferenciji. TED konferencija pruža opšte smernice za TEDx program, ali pojedinačni TEDx događaji su organizovani nezavisno. 

Naš cilj na TEDxYouth@ISB konferenciji jeste da proširimo inovativne i kreativne ideje, kao i talenat i posvećenost srpskog naroda – i onih koji su Srbiju učinili svojim domom. Ovo nije tipična konferencija. TEDxYouth@ISB će uključivati prezentacije iz svih polja, doba i porekla, a naša tema – “Mladi grade budućnost” – će biti objektiv kroz koji će svaki govornik podeliti svoju strast i svoje iskustvo.

Prijavi se ovde

TEDxYouth@ISB | 20.11.2011 | Beograd, Srbija

www.tedxyouthisb.com | facebook.com/tedxyouthisb