Home [treninzi] Radionica: Izaberi svoju tehniku učenja

Radionica: Izaberi svoju tehniku učenja

60
0

mjuza35Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu (CzRK) organizuje u petak, 1.aprila 2011. radionicu „Izaberi svoju tehniku učenja“ sa početkom u 11 časova u Univerzitetskoj biblioteci na prvom spratu.  

Radionica je namenjena mlađim studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, koji imaju poteškoće sa učenjem ili žele da unaprede svoje tehnike učenja.   Radionica će trajati do 15.30 i pružiće studentima priliku da saznaju više o stilovima učenja, provežbaju određene tehnike učenja, prepoznaju testiranjem koji stil učenja pretežno koriste, i u skladu sa tim odaberu stil koji im najviše odgovara.   Radionicu će voditi Milena Vujović i Bojan Aleksić, Super savetnici CzRK-a i  apsolventi psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.  

Cilj ove radionice je da upotpuni program (individualnog i poverljivog) savetovanja u Centru i da pruži mogućnost većem broju mladih kolega da ovom prilikom zajedno saznaju više o metodama i tehnikama učenja i izaberu svoju tehniku učenja koja će im olakšati studiranje i razvoj karijere. Broj učesnika je ograničen.

Prijavite se slanjem dve motivacione rečenice – zašto vam je učešće  u radionici bitno i koje teškoće u vezi sa učenjem imate. Prijave šaljite na adresu: supersavetnik@razvojkarijere.bg.ac.rs do srede 30. marta