Home [stipendije] Fond za mlade talente objavio liste kandidata

Fond za mlade talente objavio liste kandidata

72
0

mjuzaFond za mlade talente je na 25. sednici održanoj 29. decembra 2010. godine razmatrao prijave 2731 kandidata po Konkursu za stipendiranje najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija ili diplomskih akademskih studija – master ili integrisanih akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija , za šk. 2010/2011. godinu i doneo odluku da se objavi lista kandidata koji su ispunili sve uslove konkursa i lista kandidata koji nisu ispunili jedan ili više uslova konkursa i/ili imaju nepotpunu dokumentaciju, radi uvida kandidata u pristigle podatke i dosadašnje rezultate po Konkursu.
U objavljenim listama predstavljeni su obrađeni podaci svih kandidata koji su se prijavili po ovom konkursu. Kandidati mogu podneti primedbe na podatke koji se nalaze u listama najkasnije do 14. januara 2011. godine.

Liste možete preuzeti ovde

Rang lista dobitnika 1000 stipendija biće utvrđena na osnovu prosečne ocene kandidata ostvarene na osnovnim studijama po isteku roka za primedbe po Konkursu i biće objavljena na sajtu Ministarstva omladine i sporta.

Posle održavanja 26. sednice Fonda na kojoj će se doneti odluka o utvrđivanju rang liste dobitnika 1000 stipendija potpisaće se ugovori o stipendiranju i nakon toga vršiće se uplata mesečnih stipendija, počev od rate za oktobar 2010. godine.