Home [treninzi] MLADIĆI I NASILJE: Trening za trenere

MLADIĆI I NASILJE: Trening za trenere

42
0

mladi20BUDI MUŠKO je projekat koji se sprovodi u regionu , koji je pokazao neverovatne rezultate i koji uživa podršku svih institucija i organizacija. Kampanja “Budi MUŠKO” osvojila je nagradu “PRiZnanje” koju svake godine dodeljuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću. Nagrada je dobijena u kategoriji “Javni i neprofitni sektor” za koju se svake godine kandiduje najviše kampanja.

Centar E8 poziva sve zainteresova mladiće koji žele da se priključe timu da se prijave za učešće na treningu za trenere. Ovaj trening namenjen je mladićima iz Beograda (ili onima koji žive u Beogradu) koji imaju iskustva u radu sa mladima i koji su spremni da usvajaju nova znanja i veštine.

— Da li želiš da postaneš trener?
— Da li želiš da promeniš svet?
— Da li želiš da se boriš protiv nasilja?
— Da li želiš da se zalažeš za rodnu ravnopravnost?

Centar E8 je nevladina organizacija koja svoj rad bazira na 4 programa: seksualno i reproduktivno zdravlje, rodna ravnopravnost, prevencija zloupotrebe droga i aktivzam mladih. Program za rodnu ravnopravnost realizuje najinovativniji projekat – borba prov rodno zasnovanog nasilja u radu sa muškarcima. Ovaj projekat je u javnosti poznat kao “Budi MUŠKO” .

Trening će se održati od 21. do 25. oktobra 2010. godine i učešće na treningu je besplatno. Treninng će voditi Stefan Novaković, Boris Paunović i Vojislav Arsić.

 

Prijava za trening je on line i nalazi se na adresi:

 

https://spreadsheets.google.com/a/e8.org.rs/viewform?formkey=dGxMczI4Sm5DU29iRWg3ZUdoQWJiR2c6MQ

 

 

Vazni datumi:

22.09.2010. – Objava poziva

10.10.2010. – Rok za prijavljivanje

17.10.2010. – Objava liste učesnika

21 – 25.10.2010. – Trening