Home [njuz] Sve o Tuborg Green Festu i RHCP

Sve o Tuborg Green Festu i RHCP

84
0

rhcp.gifZa posetioce Tuborg Green Festa, na kom će nastupiti Red Hot Chili Peppers, opština Inđija pripremila je poseban website sa detaljnim informacijama o prevozu, smeštaju, servisnim informacijama, opisom lokacije koncerta…Na stranici „Kako doći“  možete pročitati informacije o svim vrstama prevoza,

kao i kontakte železničkih i autobuskih stanica i aerodroma Nikola Tesla.

Na stranicama redhotchilipeppers.indjija.net možete pronaći precizne informacije o redovnim i vanrednim polascima vozova 26. juna, kao i kompletan red vožnje.
Vanredni vozovi će tog dana polaziti iz Novog Sada i Beograda prema Inđiji do 18 časova na svakih sat vremena, dok će od Inđije prema Novom Sadu i Beogradu od 1 sat posle ponoći polaziti čak i u razmaku od 15 minuta do sat vremena.

Cene voznih karti:

Beograd – Inđija:

                     – u jednom pravcu 100,00 dinara
                     – povratna karta 200,00 dinara

Novi Sad – Inđija:

                     – u jednom pravcu 80,00 dinara
                     – povratna karta 160,00 dinara

Beovoz Beograd – Inđija:

                     – u jednom pravcu 80,00 dinara
                     – povratna karta 160,00 dinara

Oni koji žele na Tuborg Green Fest autobusom mogu na sranicama redhotchilipeppers.indjija.net da pronađu kontakte autobuskih stanica, kao i red vožnje.

Za one koji u Inđiju dolaze automobilom postavljeni su linkovi na detaljne opise kako stići do Inđije iz iz svih većih gradova regiona: Atina, Banja Luka, Beč, Budimpešta, Bukurešt, Dubrovnik, Ljubljana, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun,  Zagreb. Kada stignu u Inđiju posetici će moći da parkiraju automobil ukoliko na vreme rezervišu parking mesto. Sve što je potrebno je da na vreme popune formular ili da pozovu 022/510-970. Parking mesto za automobil košta 500 dinara, a za autobus 1500 dinara.

Osim informacija o prevozu na stranicama opštine Inđija možete pronaći podatke o privatnom smeštaju, hotelima, kao i formular za rezervaciju mesta u kampu.

Najbolje od svega možete se prijaviti na konkurs za najbolju fotografiju opštine Inđija i osvojiti ulaznice za Red Hot Chili Peppers.
Ukoliko ipak ne pobedite na konkursu ulaznicu za Tuborg Green Fest i Red Hot Chili Peppers i dalje možete kupiti na prodajnim mestima kompanije Ticket Line i Bilet servisa i u Inđiji u turističkoj agenciji Happy Tours.

Da biste videli spisak prodajnih mesta za ulaznice za Tuborg Green Fest kliknite ovde.

Prodaja ulaznica u Bosni i Hercegovini
MG Tours, Banja Luka
Dinamic Tours, Bjeljina i Brčko
Buena Vista, Sarajevo i Zenica

Prodaja ulaznica u Hrvatskoj
www.ticketline.hr

Prodaja ulaznica u Sloveniji
www.ticketline.si

Prodaja ulaznica u Makedoniji
Jugoton, Gradski Tržni Centar Skoplje

U redovnoj prodaji su i specijalne VIP ulaznice sa kojima će posetioci pored rezervisanog mesta za
parking moći da koriste i poseban ulaz na koncert, kao i da imaju pristup posebnim šankovima i toaletima. Pored prodajnih mesta Ticket Linea i Bilet servisa, VIP ulaznice se mogu naručiti i pozivom na brojeve telefona 021 47 54 222 ili 011 20 30 570.

Cene ulaznica:
Teren: 2790 dinara
VIP 3: 5590 dinara
VIP 2: 6390 dinara

Više informacija o ulaznicama ovde i na internet adresama www.ticketline.co.yu i www.biletservis.co.yu