Home [treninzi] Omladinska konferencija o evropskim vrednostima

Omladinska konferencija o evropskim vrednostima

57
0

book0Omladinski savez Kruševa organizuje 8. međunarodnu omladinsku konferenciju „Evropske vrednosti za budućnost zemalja Jugoistočne Evrope”, 3.-7. septembar, 2010. godine, u Kruševu i poziva mlade iz zemalja regiona da se za učešće prijave pre 20. avgusta.

Konferencija nudi mogućnost razmene ideja i iskustva, kao i učešće u procesima odlučivanja u Jugoistočnoj Evropi, kao podrška naporima naših društava na putu ka evro-atlantskim integracijama.

Konferencija je otvorena za mlade lidere, starosti od 18-30 godina, iz Makedonije, Albanije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Kosova, Crne Gore, Rumunije, Srbije, Slovenije i Poljske.

Učesnici, izabrani po redosledu prijema prijava, treba da pripreme esej o jednoj od tema konferencija i da budu spremni da raspravljaju od predloženim temama (planirane teme možete pogledati na internet strani konferencije).

Rok za prijave ističe 20. augusta. Organizatori pokrivaju troškove putovanja, smeštaja i hrane.

Konferencija se organizuje u saradnji sa partnerskim organizacijama iz država učesnica, a u ulozi mentora javljaju se nekoliko partnerskih organizacija iz Nemačke.

Za prijavljivanje i više informacija o konferenciji, posetite internet stranicu Omladinskog saveza Kruševa.

 

Izvor:GI